Welcome to Irpinia!

For you a wide range of healthy and fresh dairy products, proudly produced in our Flùmeri dairy by our farmhouses using only Italian milk. Welcome to Casearia Lanza!
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What a beautiful story!

Dairy founded in 1981 from an idea by Pasquale Lanza that has always been linked to an idea of offering products that represent tradition and incorporate the true flavor and authenticity of the typical Irpine dairy specialties.

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Who produces the milk?

Here’s our secret! From pastures to your table a path that we continuously check, to make sure we bring the flavor of our Irpinia green to your table, every day.

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High quality craftsmanship

Our production is basically divided into two categories of products: The dry (provoloni, provole, aged cheeses); The fresh mozzarella, dairy products, scamorze).

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What's cool?

From our family to you

Il primo alimento che riceve un neonato è il latte. Sempre presente nella lista dei cibi sani e nutrienti che i genitori raccomandano ai propri figli. A colazione, pasto o merenda ci accompagna per tutta la vita. Il latte è un prodotto ad alta capacità nutrizionale perchè contiene calcio, vitamine e proteine di alta qualità, zuccheri e grassi buoni. Inoltre favorisce il mantenimento del peso forma grazie al suo basso apporto calorico. Una sana abitudine alimentare è consumare latte e i suoi derivati quotidianamente senza eccedere, in modo sano e consapevole.

The Lanza supply chain

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Provenienza del Latte

Le nostre auto cisterne dalle ore 4:30 di ogni mattina, ritirano il latte fresco dagli allevatori selezionati.

Personale altamente qualificato

Casearia Lanza si avvale di personale altamente qualificato con esperienza pluridecennale.

Lavorazione Artigianale

Sguardo rivolto in avanti verso la tecnologia e il progresso sempre rispettando i canoni della lavorazione artigianale.

Consegna in giornata

i nostri prodotti vengono distribuiti dalla nostra flotta di furgoni a temperatura costante di 4*C.

I nostri prodotti

Fiordilatte

Soft cheese prepared with cow’s milk. It is produced every day by strictly observing the steps of our ancient recipe.

Scamorza e Silano

Scamorza is a traditional cheese typical of our land. Produced with cow’s milk daily also in the smoked variant.

Caciocavallo

Caciocavallo Lanza is a spun cheese made with cow’s milk with an intense and buttery flavor. Depending on the place and time of seasoning, he always acquires different flavors and aromas.

Formaggio fresco

The primosale is a cheese prepared with Italian cow’s milk with a very short curing period, often used in the preparation of rustics and cheese cakes.

Recipe with primosale

``Pizza Chiena`` Cheese cake with primosale

Although any mammal can produce milk, commercial dairy farms are typically one-species enterprises. In developed countries, dairy farms typically consist of high producing dairy cows. Other species used in commercial dairy farming include goats, sheep, and camels. Donkeys in Italy.

So many teasing ideas!

Scamorze silani sempre gustosi e genuini, pronti per essere serviti in tavola!

Elegant aperitif

Scegli Mozzarella Lanza per un gustoso aperitivo!

Video istituzionale

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